Historisch herenhuis of boerderij.
Door: Xander,Gerry.
Blijf op de hoogte en volg Xander
18 Juli 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen
18 Juli 2006 - 19:36
Elly:
he kanjers,
nog even en dan ben je weer thuis.wat een prestatie,helemaal toppie.ik zal er do dag helaas niet bij zijn.ik heb in mn vakantie een bacterieele infectie opgelopen via open blaren en daarna lekker in t tropische zwembad.lig met 39.6 gr koorts op bed.maar ik denk aan jullie hoor,en ik kom je zeker begroeten.dus hierbij:veel genieten vd laatse loodjes en tot gauw!!knuf elly en mitch.xx -
18 Juli 2006 - 19:37
Aad:
hallo Lotte en Xander,ja dat is ook werken ongevraag in het asfalt,maar gekheid voor het zelfde geld glijden jullie op je giegeltjes dat zou een slechte beloning zijn voor ijveren inzet,maar rust lekker uit en kijk uit voor de hobbeltjes vannacht maar ja je bentin een B&B dus neemt het ervan in de pub dan kan je het morgen weer uitzweten,morgen gelukkig de laatste 65 km,en je missie is volbracht jullie verdienen een lintje.slaap lekker en tot morgen gr Aad.doeiiiii. -
18 Juli 2006 - 21:17
Mieke En Bert Uit Een Zeer Warm Schotland:
hoi Xander en Lotte
Het was vandaag hier 32 graden en geen regen! dus wij hebben ook "goed" weer hier. Te heet om te werken en zeker te heet om te fietsen.
Gelukkig zit het er bijna op voor jullie. Nog maar EEN dag!!!! en dan terug naar "warm" Nederland. Wij hebben op dit moment Portugezen in huis en die zouden het erg graag wat koeler willen hebben... maar ja, dat is niet mogelijk. Zij zijn hier heen gekomen omdat het waarschijnlijk koeler zou zijn, Jammer.
Het is nog steeds
27 graden hier boven,ook in de slaapkamer dus we zouden graag in de tuin willen slapen maar dat is een beetje gek voor de gasten en boven- dien hebben wij geen tent!
Lieverds veel sterkte voor morgen in de hitte, nog even doorbijten en dan morgenavond lekker genieten van de overtocht met wellicht een leuke show en een lekker glaasje van het een en ander.
Dikke kus van Mieke en de groeten van Bert, -
18 Juli 2006 - 21:31
Arie:
hallo kanjers,
zit ik net tien minuten te tikken alles weg. dat is om op te schieten.
dus nu weer op nieuw,
geweldig dat je bijna een school bij elkaar gefietst hebt, dat moet lukken.
als je nu nog omkeerd heb je zeker 2 keer zoveel geld. ik ben toch vast onder weg naar delzijl om je op te halen.
Naast het geweldige gevoel het bijna volbracht te hebben moet zeker ook een grote voldoening aanwezig zijn dat er heel veel kinderen erg gelukkig zullen zijn met dit initatief.
zo als je al schreef nog een paar dagen en dan de finish. geweldig zandhaas.
alle bij nog veel plezier de laatste dagen en geniet van de overwinning aan het eindpunt want die is verdient.
Groeten
Arie en Lieneke
19 Juli 2006 - 06:33
Angelina:
Hoi Xander en Lotte, succes met de laatste kilometers en tot in Rotterdam! -
19 Juli 2006 - 07:38
Eveline:
Het is bijna gedaan! Fantastisch hoor! Ben nu 2 weken op de fiets naar kantoor (maar 12 km) en wanneer ik dan een flinke tegenwind heb of wat dan ook waardoor het door mijn hoofd flitst 'was ik maar met de trein gegaan' dan denk ik aan jullie en dan weet ik dat ik niet moet zeuren. Petje af hoor jongens. Ik zie jullie morgen. Groetjes, Eve -
19 Juli 2006 - 08:52
Sonja/nigel:
Hi, zagen op BBC de temperaturen, bij Nigels moeder was het 37 graden dus hadden we het gelijk over jullie. Wees a.u.b. voorzichtig en drink heel veel, sterkte voor de laatste dag en we kunnen nu zeggen: TOT MORGEN!!!knuffeltje. -
19 Juli 2006 - 10:28
Stella:
Hoi Xander en Lotte
wat een prestatie !! nu alleen vandaag nog, dan lekker op de boot en dan de laatste kilometers naar de 'finish'. Je zal het nog gaan missen als je weer thuis bent !? Zie je morgen.
Groetjes, Stella -
19 Juli 2006 - 14:10
Peronne:
Heel veel plezier de laatste loodjes en slaap lekker strakjes op de boot! Wat een prestatie! Petje af hoor. Volgens mij zei Jim nog dat jullie 1000 km in 10 dagen moesten fietsen. Ik doe het jullie niet na. Maar goed, ik zie jullie morgen!!! En daarna zijn wij 'off naar Krete'!!! -
19 Juli 2006 - 17:37
Marion:
Hallo Xander en lotte,
Ik wens jullie voor morgen een super, toffe, gezellige warme thuiskomst.Het zal een knal ontvangst worden, en dat hebben jullie ook zeker verdiend. En het allerbeste is ook al gezegt door jullie fans,en daar sluit ik mij volkomen bij aan. Een TOP prestatie!
mijn allerliefste complimenten.
Fijne overtocht, en tot ziens!
Groetjes van Marion