Overtocht.
Door: Xander,Gerry
Blijf op de hoogte en volg Xander
07 Juni 2006 | Noorwegen, Oslo
07 Juni 2006 - 19:49
Angelina:
Hoi Xander! Liep een beetje achter met de berichtjes maar ben weer helemaal op de hoogte van waar je uithangt. Het klinkt allemaal waanzinnig. Grappig ook hoe de reacties van mensen om je heen zijn. Zit je ineens te lunchen bij de plaatselijke bevolking! Hoop dat je de komende dagen net zult mooi weer krijgt als wij hier. Fiets ze! -
07 Juni 2006 - 20:25
Sonja/nigel:
Hi Xan, even geen tijd gehad, bruiloft gevierd.snel je berichtjes gelezen, ben dus weer helemaal op de hoogte en zie dat het nog steeds goed gaat met je. Prachtig land hè Noorwegen,geniet maar lekker en fiets ze lekker.tot morgen maar weer,knuffels -
07 Juni 2006 - 20:48
Elly En Mitch:
he kanjer,
ja,daar ben ik weer.even erg druk gehad,maar ben door je mail weer helemaal bij waar je bent.blijf je toch volgen hoor.je bent een kanjer en je blijft een kanjer.goed te horen dat je er ook zo van geniet,want dat sterkt t koppie.nou,weltrusten en keep on going!!dikke knuf,xx -
08 Juni 2006 - 07:30
Ruben (Roparun Team Unilever):
hey Xander,
gewildige foto's en nog steeds vol goede moet perfect. We hebben als team weer een perfecte roparun gelopen. We hopen dat de rest net zo goed gaat.
Groeten Vitality Runners -
08 Juni 2006 - 08:02
Matheus:
heey Xander ik zag jou boven op de ronja berg je praatte met ons!! -
08 Juni 2006 - 09:26
Tineke Vink:
Hoi Xander, heb net bijgelezen - was een paar dagen achter, maar ben je niet vergeten. Je gaat geweldig en wat maak je leuke dingen mee. Ga zo door! Hartelijke groeten,
Tineke