Zomaar een dag vrij.
Door: Xander gerry
Blijf op de hoogte en volg Xander
03 Juni 2006 | Zweden, Varberg
03 Juni 2006 - 14:54
Mieke En Bert Uit Schotland:
Hoi Xander
Dat is toch ook fijn, even iets anders en lekker neuzen op de braderie, ergens ben ik wel 'n beetje jaloers op je, je ziet zulke
mooie landen en ontmoet allemaal nieuwe mensen, nou ja... die nieuwe mensen ontmoet ik natuurlijk ook van overal ter wereld.
Ik vind het natuurlijk ook heel erg fijn voor je dat je deze ervaringen op kunt doen. Ik weet zeker dat je ook hier op de eilanden erg zult genieten.
Ons weer is vandaag erg wisselvallig, maar
ze beloven betere tijden... afwachten maar.
Verder geen nieuws
alleen dat wij een wit konijn in de tuin hebben sinds een paar dagen, volgens mij een tamme want ik heb nog nooit een wild wit gezien. Wij hebben overigens ook wilde konijnen maar die zijn een beetje "grauw" van kleur.
Het probleem is dat wild en tam onze planten lekker vinden en dat vindt Bert natuurlijk niet zo leuk.
Wij denken dat iemand op vakantie is gegaan en zijn bunnie hier gedumd heeft.Jammer genoeg is het maar een kleintje is,anders had ik er een jas van kunnen maken. GEINTJE!!!!!
Geniet maar nog even van je vrije dag, veel sterkte voor morgen.
Wij blijven je volgen.
Dag lieverd , dikke kus van Mieke en de groeten van Bert. -
03 Juni 2006 - 19:19
Petra Verweij:
He Xan,
Heb vorige week een paar dagen in B'lona gezeten met alle meiden van Comms vanwege een groot evenement dus je even niet kunnen volgen. Moet wel zeggen dat je ontzettend hard fietst. Vind het gaaf te lezen dat het zo gesmeerd verloopt en dat ook het weer een beetje beter aan het worden is (kunnen we hier eindelijk ook zeggen). Hou het vol, kweet zeker dat Jim Knight reuze trots op je is.
Peet!! -
03 Juni 2006 - 19:42
Loes Barbier:
Hoi Xander,Leuk voor je zo'n vrije dag.Jammer dat de kapper gesloten is.Heb je je tondeuse niet bij je???Verder doe je het hartstikke goed en ik lees je berichtjes graag.Slaap lekker Xander en voor morgen weer een frisse start.Groetjes Loes -
04 Juni 2006 - 06:09
Sibilla:
He KANJER
Hier ben ik weer,net terug uit Turkije. Ik ga zo alles lezen ,Kijken of je best heb gedaan ( grapje hi hi)Maar ik ben blij dat je nog steeds fiets .Je hoor nog van mijn.dikke knuffel van Sibilla
04 Juni 2006 - 17:27
Hans En Marjan:
hoy jongen ik hoef niet te vragen hoe of het met je gaat, jou kennende heb je het helemaal naar je zin ik heb gehoord dat je Opa heb gesproken, nou ik wens je een goede traptip en de groetjes van ons we volgen je<<<<<<<<<<<