Nog twee dagen.
Door: Xander,Gerry.
Blijf op de hoogte en volg Xander
17 Juli 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen
17 Juli 2006 - 21:37
Aad:
Hallo Lotte en Xander.we zijn er bijn,we zijn de bijna,maar nog niet helemaal dat is een liedje dat zongen ze altijd bij de padvinderij maar de laatste km wegen zwaar jammer dat je niet onder douche kon,want dat fris op,bij ons woord het morgen 35 tot 36 graden en bij Mieke was maar 25 graden en regen.Maar ja je kunt niet alles hebben.Nou ik vind het knap dat je woensdag bij de boot wil zijn in Harwich goed hoor,ik wens jullie morgen het allerbeste van de wereldt en dan maar uit kijken naar je mail houd moed en doe Lotte de groetjes,doei gr Aad. -
18 Juli 2006 - 07:01
Debbie Guddens:
De laatste loodjes! Succes nog het laatste stuk en tot donderdag.... -
18 Juli 2006 - 08:05
Paul & Inez:
Hij is ter hoor, een jongen, 2900 gram, zijn naam is Jamie. Geboren op 7/7/2006 om 10.53.
Veel respect voor wat jullie doen.
Groetjes -
18 Juli 2006 - 08:26
Cora Wagemakers:
Hoi Xander,
De laatste loodjes voor je. Knappe prestatie (dat is nog zacht uitgedrukt)
Voor nu alvast welkom thuis!
Groeten van Cora -
18 Juli 2006 - 08:47
Peter Slijkoord:
Met verwondering en ook met enige jalouzie jouw verhaal gevolgd. Het is niet alleen knap maar ook het doel is prijzenswaardig. Ik zie je vast wel weer op een van de eerstvolgende trainingen. Volgens mij kan je direct een groepje hoger. Je moet een bere conditie hebben. Tot snel
Peter.
18 Juli 2006 - 10:34
Sonja:
Hi luitjes, valt vast niet mee in die hitte. nog even volhouden, dat gaat zeker lukken.lees vanavond jullie belevenissen van vandaag wel weer. groetjes -
18 Juli 2006 - 11:26
Monique Groeneweg:
He Xander, gek idee dat het er alweer bijna op zit voor je/jullie. Maanden van voorbereiding en training, dan op pad en nu nog maar 2 nachtjes slapen en je bent weer hier. Wij gaan vanavond incl mountainbikes op vakantie. Ik kom je na de 31e ff opzoeken. Groetjes en veel plezier bij de laatste kilometers. Het was superleuk je over de email te volgen! Monique x -
18 Juli 2006 - 12:12
Karin:
He bikers,
Het laatste stukje. Geniet er maar extra van. Ongelofelijk hoe snel het eigenlijk gaat, terwijl het van te voren toch een lange periode lijkt. Maar straks lekker thuis. Ook fijn. Veel succes nog en ik zie jullie donderdag! -
18 Juli 2006 - 15:17
Petra Verweij:
Hoi Xander en Lotte,
Aan de vooravond van jullie thuiskomst (ik ga er tenminste vanuit dat jullie de boot gehaald hebben). Het lijkt nog maar een paar dagen geleden dat ik met een brok in mijn keel (natte krant dat ik ben) jullie uit stond te zwaaien. Helaas kan deze natte krant er morgen niet bij zijn (misschien voor het tissue aanbod maar beter) maar wens jullie heel veel plezier hierbij. Laat het hele gebeuren lekker over je heen komen (je kent Peronne he, die kan nooit iets kleins organiseren). Ik vind het een geweldige prestatie en kom na mijn vakantie je even persoonlijk welkom thuis heten.
Petra!! -
19 Juli 2006 - 11:08
Elga:
Hey Alexander nog veel suc6s met de laaste kilometers en alvast welkom thuis. Ben ook trots op jou hoor Lotje.
Dikke Kus.
Elga