Queen of Scandinevia
Door: Xander,Gerry.
Blijf op de hoogte en volg Xander
06 Juli 2006 | Verenigd Koninkrijk, Warkworth
06 Juli 2006 - 18:30
Aad:
Hello luitjes,goed datje een beetje rust neemt dan kan ook jou voorwiel uitrusten dan doe je er langer mee,toch goed van een B en B dat je die hebt gevonden.Ik zo zeggen lekker slapen,en morgen weer fris aan de start verschijnen op weg naar nieuwe kastelen,gr aan jullie en tot mails Aad.
06 Juli 2006 - 18:40
Mieke En Bert Fort William:
Hoi Xander en Lotte
Nou zeg die laatste
loodjes wegen wel behoorlijk zwaar en dan die hitte, bij ons is het gelukkig afgekoeld tot 21 graden, net mooi, maar ik weet dat ze in Engeland een hittegolf verwachten.
Leuk dat Pa en Ma oderweg zijn en jullie elkaar morgen weer zijn na zoveel weken.
Dag Lieverds, wel te rusten en morgen veel sterkte en niet te veel opstakels.
Dikke kus voor jullie beiden en de groeten van Bert.....Dag Mieke. -
06 Juli 2006 - 19:06
Christie, Marco En Daan:
Hallo doorzetters!
Dat klinkt inderdaad als afzien. Morgen zal het vast weer beter gaan!
Het begint nu goed op te schieten zeg. Hopelijk houdt je fiets het nog Xander, op 1 wiel fietsen is vast niet zo'n succes!
Hier in het oost'n is het nog goed zweten, nog steeds 30 graden na de 33 van gisteren!
Veel plezier en succes!
Groetjes! -
06 Juli 2006 - 19:24
Elly:
he lieffie,
hier even een mailtje uut t oververhitte holland.t is maar 33 graden hier,wor je toch gek van??jullie genieten nu samen,beter toch??nog even en dan ben je weer in holland,t gaat toch wel snel,of vind je van niet?wij gaan maandag n weekje center parcsen in belgie,ook leuk??!!!!!dus als je me even mist,dan witte t!nog heeeel veel plezier samen en tot snel.heb ik lekker veel te lezen!!!dikke knuf,elly en mitchie xx -
06 Juli 2006 - 22:10
Marion:
Hai Clobetrotters,
Poeh poeh, dat zat niet mee vandaag. Wij hebben het hier ook zo warm. Ik doe niet veel hoor met die warmte,zeker niet fietsen.Daarom mijn complimenten voor jullie inzet. En wat fijn dat je je ouders weer gaat zien. Ik had ze nog gebeld,om ze een fijne reis te wensen,(bij deze)maar ze zijn al onderweg naar jullie toe. Een fijn weerzien, en veilige kilometers opweg naar huis.Ik kijk ook weer uit naar jullie nieuwe foto's.
Groeten van Marion en de Kids
07 Juli 2006 - 08:36
Gill:
Groeten! Droevig moest u B & B opnieuw vorige nacht. Ik heb geprobeerd om tot goed, niet te heet weer en slechts een het noordenwind voor volgende week opdracht te geven, maar.... Ik moet weten welke dag u door enkel het noorden Easingwold van York zult overgaan. U vanavond zal telefoneren. Nu spreek ik Nederlandse!!!! -
07 Juli 2006 - 13:23
Godelieve:
Hallo alletwee. Wees sterk en moedig was het thema laatst op zondag; maar ik denk dat ik jullie vooral wil zeggen: wees lief voor jezelf en zorg goed voor elkaar. Grtz! -
07 Juli 2006 - 20:52
Lia:
Naarmate er geliefde's in beeld zijn,wordt de berichtgeving minder, goede zaak,morgen misschien ? liefs
AD EN LIA