De eenentwintigste dag. 2.102km.
Door: Xander gerry
Blijf op de hoogte en volg Xander
04 Juni 2006 | Zweden, Stockholm
04 Juni 2006 - 20:28
Pa En Ma,:
Kanjer slaap lekker we zijn beretrots op je .liefs en een dikke knuffel, groetjes Pa en Ma. -
04 Juni 2006 - 20:33
Christine:
Hoi Xander, even een kort berichtje op 1e Pinksterdag (mooi weer eindelijk !) ben toch wel een beetje jaloers hoor op je - gaaf wat je allemaal zo aan het meemaken bent, al die mensen die je ontmoet. Petje af hoor dat je al zoveel kms gemaakt hebt. Ben je intussen al geknipt en geschoren ?? Groetjes en slaap lekker - Christine XX -
04 Juni 2006 - 21:27
Luck:
Hoi "eenzame fietser". Ik kan niet beter weergeven wat alle anderen die jou via deze site volgen schrijven en zal dat ook niet doen. Toch wil ik wel schrijven, dat ook ik trots op je ben! Maar laten we ook je "meissie" niet vergeten. Ook zij zet zich in voor een heel goed doel, te weten de RoPaRun. Dus verdient ook zij lof. Hieruit blijkt, dat jullie het "goed voor hebben" met zieke, zwakke, kansarme en/of onderbedeelde mensen. Daarom ben ik ook trots op Lotte. Het ga je verder weer goed en Wil en ik blijven je volgen. Doei! -
05 Juni 2006 - 06:45
Lia:
Hej xander
God morgon
Zojuist de RoPaRunners (Lotte) begroet, in Ossendrecht,samen met je ouders,wat een evenement.
Liefs Ad en Lia. -
05 Juni 2006 - 07:00
Mieke En Bert Schotland:
Hoi Xander
Leuk joh die ontmoetingen ik mail vanavond nog even, ik moet ga ontbijt gaan serveren
Dag Mieke -
05 Juni 2006 - 07:55
Marleen En Cor:
Wat een leule ervaringen Xander !
Zo kom je de dagen wel door met zoveel gezellige mensen die op je pad komen.
Veel plezier maar weer !
05 Juni 2006 - 08:03
Sonja/nigel:
Hi,wat ben je toch een bevoorrecht mens,je krijgt het niet voor niks.We zijn zo trots op je. Geniet er maar van.Knuffels -
05 Juni 2006 - 17:16
Sonja:
Hoi Xander, ik moest je ook de groeten doen van Aad, is over een paar dagen weer terug, dan hoor je hem zelf wel weer. Doeiiiiii -
05 Juni 2006 - 18:10
Pa En Ma.:
Hallo xander, lotte is weer thuis na drie dagen fietsen voor de roparun, ook een superprestatie, vanmorgen waren we om 6.uur in ossendrecht waar alles in country style om getoverd was heel leuk! Na ongeveer een uurtje wachten kwamen ze voorbij allemaal nog met een stralende lach. Daarna hebben we ze nog tweemaal onderweg gezien, vanmiddag zijn we naar de coolsingel geweest ook dat was weer een happening, goeie sfeer leuke muziek en veel lopers, fietsers en veel publiek en een goeie sfeer,gewoon erg gezellig. We hopen vanavond nog te horen hoe het jouw vergaan is vandaag. Misschien tot straks en anders welterusten en tot morgen, liefs, pa en ma. -
05 Juni 2006 - 19:20
Mieke En Bert Schotland:
Hoi Xander
Nog even terug on-line zoals beloofd. Leuk zeg dat je bij die mensen kon lunchen
en 's-avonds gezellig met dat Nederlandse meisje.
Ja dat maakt het dan weer wat aangenamer dan alleen maar in je eentje te moeten "bikken".Ik hoop dat vandaag niet al te zwaar was en dat je goed kunt slapen. Het weer bij ons wordt gelukkig steeds beter en warmer.
Heb je al kans gezien om een kapper te vinden?
Haar hebben is toch niet erg,ik vond jou altijd wel een lekker ventje met je blonde koppie!
Nou dag lieverd, wel te rusten voor straks en morgen gezond weer op.
Dikke kus van Mieke en de groeten van Bert.