Korte broek.
Door: Xander,Gerry
Blijf op de hoogte en volg Xander
29 Mei 2006 | Denemarken, Kopenhagen
29 Mei 2006 - 19:48
Aad:
je zet aardig de vaart er in wel leuk van die dieren had je geen bosbesjes om met een pijpje te schieten,ze schrikken vanzelf,maar ja je moet ze maar tegen komen op je pad,ik zou ook schrikken al ben je de hulk.nou Xander slaap lekker ik weer van je schrijven genoten gr Aad -
29 Mei 2006 - 19:58
Sonja/nigel:
Hi Xan, goed te horen dat vandaag de zon is gaan schijnen bij jou, dan ziet alles er gelijk beter uit. zijn benieuwd naar je foto's,slaap lekker en tot morgen maar weer. -
29 Mei 2006 - 21:04
Elly:
he kanjer,
wat fijn te lezen dat t weer eindelijk wat opklaart.krijg je power van he?wel fijn dat dat hert schrok v je,voor t zelfde geld wilde hij bij je blijven,ha ha!!je ziet er goed uit,je geniet er overduidelijk van.ga zo lekker door,we blijven je volgen.liefs,ellybelly -
29 Mei 2006 - 22:03
Godelieve:
Hoi Xander, ook op de tweede verdieping lezen we ademloos mee met je berichten. Dankjewel dat je ons zo trouw op sleep touw neemt iedere keer weer. Geniet van de momenten en kom dan weer bij ons terug; we willen alles ook nog een keer van je horen (in plaats van alleen mee te lezen ). -
30 Mei 2006 - 05:45
Hanneke:
leuk toch hé al die mensen die onderweg ontmoet en ook die dieren het lijkt mij fantastisch,
tot ziens hoor -
30 Mei 2006 - 07:04
Annemarie/Marcel:
Tag,
Als je nu bijna bovenin in Denemarken bent moet je ook naar het strand gaan nabij Skagen, het strand loopt daar echt in een punt. Heel leuk om te zien!
Groetjes -
30 Mei 2006 - 07:09
Carola:
Hi Xander, leuk dat jij je korte broek al aan kan - die van mij kan nog wel even in de kast blijven hangen (gezien het weer hier) het is hier namelijk herfst. Ben benieuwd naar je foto's. Groeten weer :-) -
30 Mei 2006 - 07:12
Karin:
Hoi Xander,
Hier regenen we nog weg, dus verstandig van je om die fietstocht te ondernemen! Hopelijk blijft het mooie weer bij je. Leuk die onverwachte ontmoetingen allemaal. Het is leuk om op deze manier een beetje contact te houden. Heel veel succes weer!
30 Mei 2006 - 14:26
Arie:
hallo Xander,
FF een berichtje, blij te lezen dat je ook spierpijn hebt. ik dacht even dat je een superman was.
Nu nog even over al dat wild wat je gezien hebt.
je hebt toch geen bord ZOOLOGISK zien staan. Dat betekent namelijk dieren tuin. Dat zou al een hoop verklaren. In het Deens heet een roofvogel een Plyndrefugle, vrij vertaald plundervogel. Pas dus goed op je spullen en laat 's nachts je fiets niet buiten staan. Mocht er een hert te dicht bijkomen kan LYDE VEY HJORTE (rot op hert) mogelijk uitkomst bieden. mits je het goed uitspreekt natuurlijk anders komt ie op je af. We zijn ook wel benieuwd naar wat je zoal eet en drinkt op een dag en of je al gewassen hebt.
Goeie reis verder en tot lezens.
groeten
arie en lieneke -
31 Mei 2006 - 12:42
Maritza:
Hallo xander, ik hoop dat alles goed gaat .Xander je hebt hele mooie fotos gemaakt ,het is een prachtig land,je geniet ervan he. groetjes Maritza.