Chinese spaggettie
Door: Xander,Gerry
Blijf op de hoogte en volg Xander
26 Juni 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen
26 Juni 2006 - 18:53
Aad:
Hoy Xander ja er gaat niks boven een goede maaltijd,en je ziet meteen dat je de volgende meer km maakt het zijn er maar 136'5 knap hoor.Je gaat Oranje zo voorbij,wat een kaartengek die scheids ze hebben in de tweede helft maar 25 min op de grond gelegen wat een aanstellers die portugezen,goed voor het toerisme en dandie vigro wat een vakman maar niet heus.Maarja we houden het gezellig met fietsen op het ogenblik belangrijker heb je nog genoeg plakspullen voor bandtje plak,nou op naar Aberdeen daar hebben ze lekkere connac,Xander het gaat je goed en hou je haaks gr Aad.toedeloe. -
26 Juni 2006 - 19:07
Mieke En Bert Schotland:
Hoi Xander
Je bent al in Dingwall!,daar moet ik om de zoveel jaar naar het ziekenhuis om een botdichtheids-scan te hebben.
Leuk plaatsje.
je kunt trouwens ook in Inverness naar de Tourist Office in het centrum( ik kan met geen mogelijkheid op de naam van de straat komen) dat is waarschijnlijk makkelijker te vinden dan de bibliotheek dat is in Farralinepark (geen idee waar dat is)Onder de t.o.zit een Italiaans restaurant, het is op een hoek.
Als je vraagt dan zullen mensen je wel wijzen waar het is.
Dan ben je nog maar 66 miles bij ons vandaan!
Kun je nou echt geen omweggetje maken???? Nee..ik weet wel dat het niet kan.
Ik heb net naar het weerbericht gekeken op de tv, er komt regen.
Dag lieverd ik stop ermee.
Veel sterkte voor morgen.
Dikke kus van Mieke en de groeten van Bert.
26 Juni 2006 - 19:29
Peronne:
Haha je hebt echt een aanhang trouwe fans! Meestal zijn Aad en Mieke & Bert Schotland een van de eerste mensen die weer een berichtje achterlaten. Geweldig! Hartverwarmend om te zien en te lezen. Gil stuurt ook nog dingetjes voor de marktkraam die we op 13 juli voor de laatste keer gaan houden! Ben weer beniewd naar je foto's. Morgen zit ik in Londen maar woensdag zal ik zeker kijken. Ik proef nog steeds dat je het zeer naar je zin hebt. Ga zo door!
Dikke knuf -
27 Juni 2006 - 06:22
Karin:
Handig dat je direct het recept van die, volgens jou, overheerlijke spagetti heb geplaatst. Kunnen wij hem allemaal ook proberen. Je bent nog steeds lekker op dreef, dus ik zou zeggen ga zo door en have fun!
Karin -
27 Juni 2006 - 12:50
Koos:
Hoi petje,
Ga je niet te hard? Fantastisch doorzettertje ben je. Leuk dat je nu de Engelse collega's ontmoet. Voor het WK maar even als Engelsman door gaan, flaggetje op je fiets, ha, ha. Ben benieuwd wat de Schotse eten specialiteit is naast de wiskey?
Stel alvast het pasta party menu samen!
Gr Koos -
27 Juni 2006 - 13:59
Marianne Bissegger:
Hoi Xander,
Klinkt goed die spaghetti! Ga hem zo ook maar eens maken. Dat Engels ontbijt zal je veel energie geven voor het fietsen. Heb je nog last van die vervelende midgets die door elk gaas kunnen kruipen, heb zelf slechte ervaringen met die insectjes. Ben benieuwd naar je foto's!
Veel plezier verder! -
27 Juni 2006 - 17:45
De Jongens:
Hey Xander,
Zo te zien gaat alles heel goed met je en geniet nog steeds van alles wat je onderweg tegenkomt! Super om al die mooie foto's te zien.
We denken aan je!
groetjes de jongens, -
27 Juni 2006 - 20:05
Arie:
Hallo Xander,
136 en wind tegen??
Dan moet het haast wel berg afwaarts zijn geweest.
ik weet hoe zwaar het is met al die bepakking.
je bent inmiddels kennelijk in top conditie.
We komen graag een keer bij je eten, het lijkt een geweldig recept.
Dat is het leuke he van fietsen dat je zoveel mensen ontmoet. Zet je ze toch wel op de foto. Nou jongen zet hem op weer morgen, ik hoop voor je dat het weer goed blijft.
groeten van ons allemaal -
28 Juni 2006 - 07:59
Nancy Lauwers:
Hoi Xander,
Ziet er allemaal geweldig uit. De regen is uiteraard niet altijd even leuk maar geeft wel extra voldoening aan het eind van de dag. Geniet er nog van want voor je het weet is het alleen nog maar een mooie herinnering. Groetjes