En dan is het moment daar.......
Blijf op de hoogte en volg Xander
15 Mei 2006 | Nederland, Rotterdam
De marktkraam die het Vitality Experience Team organiseert, met verschillende Unilever-producten, t-shirts, gadgets etc. loopt fantastisch. De eerste 1000 euro is al binnen! Morgen is de marktkraam weer open. Xander, hou je haaks, we zijn nu al trots op je!
Peronne
15 Mei 2006 - 15:43
Gerry,ma.:
xander we zijn blij met dit eerste bericht en ik ben nog steeds onder de indruk van het warme en vooral vele spontane reactie,s vandaag van alle collega,s en familie en vrienden. Geweldig die opbrengst uit de kramen in de centrale hal. We kijken uit naar de foto,s
Groetjes aan Lotte en tot
de volgende mail.
Slaap lekker,Doei!!!!!! -
15 Mei 2006 - 17:55
Aad Van Dijk.Zwd:
Hay Xander,veel sucses en moedig van je,deze reis te doen voor een goed doel ik heb mij aan je mail toegevoegd,blijft het nieuws volgen houd moet en tot de volgende mail,oud buurman in de Jan Luykenstr en broervan Sonja,toy,toy.toedeloe. -
15 Mei 2006 - 18:13
Sonja:
onvergetelijke start.super
we denken aan je. groetjes ook aan Lotte -
15 Mei 2006 - 18:16
Peter Top:
Beste Xander, door omstandigheden kon ik niet bij zijn vanochtend. Desondanks heel veel sterkte. Moet heerlijk zijn om nu weg te zijn.Lekker gevoel. Groetjes aan Lotte.
Peter -
25 Mei 2006 - 08:39
Wil:
Goed gedaan "jochie". Ik ben trots op je, maar had eigenlijk niet anders verwacht. Het meest verwonderlijk vind ik, dat je zo "positief" blijft gelet op het slechte weer. Maar na regen komt zonneschijn (al duurt de regen wel erg lang). Ook de groetjes van Luck. Doei.