Veel leuke berichten.
Blijf op de hoogte en volg Xander
23 Februari 2006 | Nederland, Rotterdam
Vandaag weer veel leuke berichten! Het Aannemersbedrijf C. de Kwaasteniet uit Dordrecht ( http://www.kwaasteniet.nl ) sponsort een mooi bedrag voor Malawi! Ook JVR Audiovisual (http://www.jvr.nl ) heeft laten weten dat zij willen gaan sponsoren! Op de site http://www.teamfun4life.com staat ook al weer een link op de voorpagina. Dit team neemt deel aan de Roparun op 3,4 en 5 juni 2006. Ook zij zijn met een goed doel bezig! Ik ben zelf als loper al 6 x mee geweest. Ik moet zeggen heel zwaar maar zeker ook verslavend.
Teamfun4life succes! Volgend jaar hoop ik er weer bij te zijn. Vandaag kreeg ik ook het logo van Groeneveld fietsen ( http://www.groeneveldfietsen.nl ) uit Zwijndrecht binnen. Zij gaan er voor zorgen dat mijn fiets tip top in orde op reis gaat. Mocht er dan toch nog iets kapot gaan, dan is daar ook nog het doosje met reserve onderdelen wat mee gaat. Met Arisda dakbedekkingen (http://www.arisda.nl ) is er ook weer contact geweest! Fijn dat alles zo goed gaat! Bij Unilever (http://www.unilever.nl ) gaat het ook steeds meer leven. Als ik over de gangen loop zijn er steeds meer mensen die vragen hoe het er voor staat en hoe het met de voorbereidingen is. Top! Laat het mooie weer maar komen. Ik sta te springen om weg te gaan.
Tot het volgende berichtje.
Groeten,
Xander
23 Februari 2006 - 21:29
Pieta:
Ha die Xan!
Vanaf deze plek heel veel plezier bij de voorbereidingen en succes met het geld inzamelen. Een prachtig doel! 12 Maart ben je erbij als fietser als we onze trainingsloop vanuit Antwerpen hebben. Kunnen we meteen even controleren of je al genoeg eelt op de bewuste fietsplekken hebt!
Groet en tot dan!
Liever vandaag dan morgen denk ik ! Veel succes & ik kom je zeker uitzwaaien. -
08 Mei 2006 - 08:51
Peter Top:
Hoi Xan,
Heel veel sterkte, gaaf dat het allemaal zo voorspoedig gaat. Dat eindje fietsen red je wel, jou kende. Ik zal je missen tijdens de Roparun, maar dit is wel uniek. Het is je gegund. See you soon. Peter -
26 Mei 2006 - 20:08
Erik En Marianne:
Leuk hoor, daar hebben wij 19 jaar geleden ook gestaan, 's ochtends vroeg al wakker vanwege het dichtbijzijnde militaire oefenterrein.Toen was het trouwens net zulk prutweer als nu hier. Xander, heel veel succes met je tocht, we blijven je volgen!