Goed op weg!
Blijf op de hoogte en volg Xander
30 Januari 2006 | Nederland, Rotterdam
De maand januari is al weer bijna om. Vertrekdag 15 mei komt snel dichterbij.
Ik heb van het weekend een groot deel van mijn uitrusting opgehaald. Echt super gaaf!
Ik ben erg blij met mijn nieuwe kleding. (Unilever Vitality Experiance Team bedankt).
Bij deze kan ik ook melden dat Foto Video NOVA Zwijndrecht een Nikon digitale fotocamera sponsort voor de reis. Met deze camera kan ik jullie voorzien van mooie plaatjes tijdens mijn monstertocht. (Foto Video NOVA Zwijndrecht bedankt) http://fotovideonova.nl
Wat te denken van het geld wat nu al is toegezegd voor Malawi! De teller staat op € 4850,-!!!
TOP, TOP en nog eens TOP
Hier en daar hoor ik ook al om mij heen dat er mensen zijn die maandag morgen 15 mei vrij hebben genomen om mij uit te zwaaien. Is dat niet gaaf! Ik vind het super dat men zo meeleeft. Er zijn zelfs een aantal mensen die een stukje mee willen fietsen. (ga maar vast trainen jongens, succes)
En hebben jullie ook al gezien dat er een link van mijn site te vinden is op http://rondjenoordzee.nl (zie onder nieuws)
Groeten,
Xander
Would you like to be a sponsor?
Then you are kindly requested to transfer your gift to:
Unilever Beleggingsbank B.V.
Weena 455
3013 AL Rotterdam
ABN-Amro rek: 50.03.79.076
Giro: 271646
Plse mention reference details: A99302 Sponsoring Malawi
For those who would like to transfer money from abroad, you are kindly requested to transfer your gift to the following bank codes:
IBan no: NL14 ABNA 0500379076
Bic no: ABNA NL 2A
Plse mention reference details: A99302 Sponsoring Malawi
30 Januari 2006 - 18:55
Debby:
Broer, ik ben supertrots op je en sponsor je natuurlijk ook!
Ik hoop dat je een heleboel geld binnen gaat halen voor de kinderen van Malawi en ook dat je weer veilig terugkeert op je fiets.
X je zus -
Marlijn:
Xander heel veel succes!!!! -
01 Februari 2006 - 16:56
Harry:
Xander, eindelijk je website gevonden. veel succes op de fiets maar eerst nog even Apeldoorn, Rotterdam en Londen. Parijs mag je een keertje overslaan. Als je met de ochtendboot aankomt in de Hoek, wacht ik je op! -
01 Februari 2006 - 20:47
Martin Van Zweden:
Beste Sander,
Ik wens je succes met jouw mooie initaitief en geniet vooral de km's in Zweden hé! Enne...wij zullen goed voor Lotte zorgen! Vandaag heeft ze aanvaring met mij overleeft dus dan komt ze ook wel door die zware periode zonder jou heen.
Jullie zijn een gezellig stel! Fietseeee maar! -
01 Februari 2006 - 20:52
Martin Van Zweden:
Enne oh ja, ook ik ga je sponsoren natuurlijk.
Het is trouwens Xander, lees ik nu. Wist je dat?
Niet teveel patat en blijven trainen hé! Groeten.