Denemarken
Door: Xander
Blijf op de hoogte en volg Xander
26 Mei 2006 | Denemarken, Ribe
Groeten,
Xander
Sorry, kan met deze pc geen foto´s plaatsen!
Groeten,
Xander
26 Mei 2006 - 07:26
Sonja/nigel:
hi, zit niet echt mee hè ?
maar je komt er wel jou kennende.succes,groetjes/kusjes. -
26 Mei 2006 - 07:37
Aad Van Dijk.:
Bedankt voor je mailte Xanderhet zit zeker niet mee,maar een leke band kan je eenmaal niet voorzijn,zonder van die wint dat is werken voor je,maar je gaat de goede kant op nog een paar grote kilometers en daan ga naar de overkant van het kanaal,houd moed en gaan met die banaan gr Aad -
26 Mei 2006 - 10:19
Angela:
Hoi Xander!
Super om je verhalen te lezen! Enne nog bedankt dat je precies de 15e mei uitgekozen had om te vertrekken ;-)Met al die ballonnen en vlaggetjes voelde ik me enorm jarig hahahah. Veel succes EN plezier verder (het regent hier nu ook bakken uit de hemel hoor!).
Groeten Angela -
26 Mei 2006 - 10:19
Angela:
Hoi Xander!
Groeten Angela -
26 Mei 2006 - 11:19
Jessica:
He, ik hoorde het van sybel en wil van Luuk dat je hiermee bezig bent en vind het super van je!!! wens je sterkte en zal je volgen hoor, hou vol!!! xxx jessica stok (was boonstoppel) -
26 Mei 2006 - 19:32
Mandy Leendertse:
heey ik hoorde dat je in denemarken zit goed jo nou nog twee maanden en als het goed is ben je dan weer lekker thuis nog heel veel sucses en doe je best groetjes mandy,jemaine, eddy en brigitte. zet hem op.