Oefenloop Roparun, 12-03-2006
Blijf op de hoogte en volg Xander
13 Maart 2006 | Nederland, Rotterdam
Afgelopen week is er weer veel gebeurd! Anette Wennink is bij mij langs geweest met een zware envelop met heel veel kleingeld er in. Anette, bedankt voor weer een mooi bedrag!
Zondag 12 maart was de eerste grote test. Ik ging mee met http://www.teamfun4life.com als kaartlezer / fietser. De oefenloop ging van Antwerpen naar Barendrecht. Met een temperatuur van -1 graden ging om 09.00 uur het team van start. Als fietser was het dus erg koud! Onze taak als fietser is, het begeleiden van de lopers. Het gaat dan met een gemiddelde snelheid van13 km/uur. Als fietser is dit niet de snelheid waar je het warm van krijg. Het was dus het eerste uur dan ook afzien. Ik was dus blij met mijn kleding die ik van het Unilever Vitality Experience Team heb gekregen (zie foto’s). Op mijn voeten na had ik geen last van de kou.
Tijdes de test bleek al snel dat niet alles in orde was met mijn fiets. Er is dus nog werk aan de winkel voor ik op reis ga. Pieta, er zit genoeg eelt op de bewuste fietsplekken. Na 85 km. fietsen, zat dat leren zadeltje nog best prima. Het was weer erg leuk om met het team mee te gaan. Voor foto’s van de oefenloop kijk op http://www.teamfun4life.com in de map foto’s 12-03-2006 – Oefenloop – 130 foto’s.
Groeten en tot snel……..
Xander
13 Maart 2006 - 21:27
Pieta:
Ha die Xan!
Ik vond het heerlijk dat je er toch bij was met de oefenloop! Je moest eens weten hoe lekker je loopt als je hoort dat "je wel tempo 15 gaat! en in de bochten zelfs sneller!!"
Het geeft je echt vleugels, (al weet ik diep van binnen wel dat t er maar 12 waren hoor! Maar t voelt toch lekker!!)
Dat positieve boven halen is dus je kracht. Daarom zal jouw race ook zeker slagen!
liefs,
Pieta -
05 April 2006 - 18:42
Marielle Van Wijnen:
Wauw man, wát een avontuur.. Ik kreeg vandaag via mijn ouders de link naar jouw internet-pagina per e-mail. Mijn laatste herinnering aan jou is zo'n lief klein blond mannetje.. Nou, ik zie dat je nog steeds blond bent.. Klein niet meer maar vast en zeker nog wél lief.. In elk geval super gaaf dat je dit doet.. Ik wens je alle geluk van de wereld toe en zal je tocht zeker volgen.
Liefs, Marielle