Pijn in de beentjes...
Door: Xander
Blijf op de hoogte en volg Xander
07 Juni 2006 | Zweden, Strömstad
Groeten en tot snel,
Xander
07 Juni 2006 - 13:35
Godelieve:
Lieve Xander, prima beslissing die boot! héél erg mooi allemaal natuurlijk die 6000 kilometers en wat lees ik graag met je mee; maar we willen jou toch liever helemaal gezond weer thuis. Zorg goed voor jezelf. -
07 Juni 2006 - 15:12
Marcel + Annemarie + Kids:
Hoi Xander, jammer van die foto's, maar ja dan heb dadelijk thuis ook weer wat te vertellen anders ben je bij terugkomst zo snel uitgeluld omdat iedereen alles al gelezen en gezien heeft. Take care! -
07 Juni 2006 - 15:42
Pa En Ma,:
De juiste beslissing denk we die paar kilometers op deze afstand maakt toch niet uit, veel plezier tijdens de overtocht veel liefs en groetjes Pa en Ma.xxx -
07 Juni 2006 - 15:44
Ramon/Margo:
Hey kanjer!
We vinden het toch al te gek wat je presteer.
Rustig aan hoor en geniet ervan.
Liefs uit Dordt! xx -
07 Juni 2006 - 18:32
Mieke En Bert Schotland:
Hoi Xander
Rust maar lekker je beentjes en ook je botjes natuurlijk, niet te vergeten je billen!
Dat is wel zo veel veiliger met de boot en die paar kilometer minder die mogen de pret niet drukken.
Bij ons op de eilanden zijn de wegen ook erg smal maar gelukkig niet zoveel verkeer, maar kom je hier op de A82 dan zijn er ook geen fietspaden, maar gelukkig kun je de route van de Great Glen Way nemen, die wordt meestal gelopen maar daar kun je ook goed met de fiets rijden.
Straks lekker slapen en morgen weer met friise moed verder.
Dag lieverd, dikke kus van Mieke en de groeten van Bert.
PS Het weer wordt steeds warmer, maar op de eilanden toch een stuk koeler dan op het vastenland. -
07 Juni 2006 - 18:38
Angela:
Hoi Xander,
Ik las dit berichtje in de Telegraaf. ZO kan het dus ook ;-)
Duitser fietst 200 km naar internetvriendin
BREMEN - Om zijn internetvriendin in Hamburg te ontmoeten, heeft een 16-jarige Duitse jongen in één nacht tweehonderd kilometer op de fiets afgelegd.
Doodmoe en verdwaald zocht hij zijn toevlucht tot een politiebureau in het Noord-Duitse Bremen om daar de weg naar Hamburg te vragen.
De jongen had geen landkaart, geld en eten bij zich. Agenten waarschuwden de ouders, die hun zoon vanuit het West-Duitse Hamm kwamen ophalen. Het meisje wist niets van de tour d'amour, maakte de politie in Bremen woensdag bekend. De tot over zijn oren verliefde jongen had zijn chatvriendin willen verrassen.
07 Juni 2006 - 19:48
Jim Knight & Gill Hunter:
We are trying to learn Dutch, but no idea where you are or how it's going. How about a day in English? You will need to practice for the next stages! Hope all is well.See you in Scotland,
Regards,
Jim & Gill -
11 Juni 2006 - 20:54
Maarten Susan:
Hoi Xander, heb je bovenop de berg in Fjallbacka ontmoet. Mooie site, fantastisch project. We zullen je blijven volgen. Groet namens hele familie.
Hou je taai,
Maarten