Malawi Marktkraam
Door: Peronne
Blijf op de hoogte en volg Xander
13 Juli 2006 | Nederland, Dordrecht
Tevens heeft een aantal mensen een stukje met je meegefietst vandaag. En dat heeft ook weer geld in het laatje gebracht. Petje af voor iedereen die zich in het zweet heeft gefietst vandaag.
Tevens speciale dank voor Ton Bannink die een hele mooie fotoshow heeft gemaakt van de foto's die op deze website staan.
Ik zal later op de avond nog foto's plaatsen.
13 Juli 2006 - 18:11
Gerry.:
Het was weer geweldig om er bij te zijn vandaag, al was ik er maar kort,maar er werd verkocht en hoe! had je het nog niet in huis vanaf vandaag wel. Super, dames van het vet team, geweldig dat bedrag, wat zal xander blij en trots zijn, en lotte ook natuurlijk. -
13 Juli 2006 - 20:35
Gill:
I understand Birds Eye are also going to raise me lots of money. Yipee!!
Lots of love, Gill -
13 Juli 2006 - 20:42
Aad:
Hallo Lotte en Xander,leuke foto's in de hal voor Malawi erg mooie en heel veel spullen ik dacht eerst dat mijn duplu aan het fietsen was,heb hij jou nog ingehaald met fietsen jij bedankt wel idereen voor het fietsen,er is maar een grote fietser nou ja anderhalf (geintje) die een vreselijke grote pluim verdiend en dat zijn jullie,en Xander jij hebt tensloten alles in de boom gehangen je wens.Maar ik tik straks nog wat naar jullie en wens tot opheden plazier op z'n Belgs.gr AAD.