Nog een sponsor en nog meer foto's
Door: Peronne
Blijf op de hoogte en volg Xander
14 Juli 2006 | Nederland, Dordrecht
Heb zojuist de juiste bedragen gehoord van de marktkraam etc.
Opbrengst van gisteren: 1712,20 euro!
Totale opbrengst Malawi Marktkraam: 6101,47 euro!
Met het fietsen heeft ook iedereen zich uitgesloofd. In totaal is er voor een bedrag van 414,43 gefietst!
Buiten alle sponsorbedragen om zitten we al op 6515,90 euro.
Jim Knight, een oud-Unilever collega heeft 450 km gereden om Xander en Lotte aan te moedigen. Jim heeft nog foto's gestuurd van Xander en Lotte. Het plezier straalt van deze foto's af! Ze zullen het tentje nog missen...
14 Juli 2006 - 13:08
Gerry:
Supergaaf,Geweldig wat kun je hier nog op zeggen,Xander zou zeggen,(Hier word je toch stil van)ma. -
14 Juli 2006 - 16:49
Mieke En Bert Uit Schotland:
Hoi Xander en Lotte.
Wat een geweldig nieuws allemaal.
Jammer dat wij niet bij de aankomst kunnen zijn, maar ja... ce la vie, zullen we maar zeggen op z'n goed Schots.
Ook geweldig wat al de andere gedaan hebben, jullie zijn allemaal fantastische mensen. Heel hartelijk gefeliciteerd met dit resultaat.
Xander als jij dit ook leest, bedankt voor je kaart, via Nederland, uit Noorwegen, kwam vanmorgen aan. Leuke verrassing en zo'n lieve tekst erop!
Dag alle lieve mensen die dit ook lezen en Xander en Lotte er doorheen gesleept hebben op een, soms toch wel, barre tocht.
Dag Xander en Lotte, veel sterkte voor morgen, dikke kus van Mieke en Bert,
"ergens in |Schotland" -
14 Juli 2006 - 20:15
Aad:
Hallo Lotte en Xander,weer hele mooie foto's van jullie in of bij de speeltuin zo te zien op de foto met tentlicht en een mooie omgeving overal.Wat een goede opbrengst in de hal van Unilever,ja en de dames uit Zwijndrecht staan er ook goed op he,je kan wel zien dat je moeder me is,maar kan ook niet anders,het blijft mooi weer dus jullie kunnen aardig door trappen richting de pont,samen fiets je gauw een heel eind weg ik zou zeggen slaap ze voor straks en de gr weer van Aad Doei -
14 Juli 2006 - 20:17
Aad:
me moet moe zijn... -
14 Juli 2006 - 22:05
Marion:
Hallo Xander en Lotte,
Wat een prachtige foto's zijn er weer gemaakt,leuke herinneringen voor later, dat vergeten jullie nooit meer.En al die lieve mensen die met jullie meeleven, daar word ik ook helemaal stil van.Ik hoop dat het voor jullie die laatste KM's niet zo warm als hier is. Alvast van HARTE GEFELICITEERD met dat geweldige bedrag, en hopelijk word het meer en meer.Zeg Xander? je mag het toch zeker zelf wel gaan brengen?
Ook morgen weer, een fijne fietsdag samen.
Liefs van Tante Marion