De Foto's.......................
Door: Xander
Blijf op de hoogte en volg Xander
27 Juni 2006 | Verenigd Koninkrijk, Kinloss
Groeten,
Xander
P.s. even wachten want de foto's komen altijd even wat later...
27 Juni 2006 - 20:36
Mieke En Bert Uit Schotland:
Hoi Xander
Toch gelukt, nadat ik gesproken had zei ik tegen Bert
dat je nergens terecht kon en dat in Inverness.
Uitgerekend in zo'n gat. Goed joh, ik vond het trouwens leuk om je stem te horen en hoop jou en Lotte spoedig hier te zien.
dag lieverd, ik zie je verslag van morgen alweer tegemoet, veel sterkte ik denk dat je wel droog weer hebt omdat je langs de oostkust gaat, voor hier ziet het er ook goed uit, niet te warm maar tenminste droog.
Dikke kus van Mieke en de groeten van bert.
Tot morgen, lekker slapen. -
27 Juni 2006 - 20:42
Christine:
Hoi, En.... vind je mijn land mooi ? schitterende landschappen toch ? Verlang toch wel een beetje terug als ik al die mooi foto's zie. Groetjes en tot gauw
XX Chrstine -
27 Juni 2006 - 20:44
Pa En Ma:
Wat een schitterende foto,s en wat een dag om je foto,s kwijt te raken. Leuk dat je mieke hebt gesproken, ja je was nu wel heel dicht in de buurt bij hun, heel bijzonder dat Gil donderdag je komt opzoeken in Aberdeen en vrijdag is Lotte weer bij je, allemaal leuke dingen om naar uit te kijken, je bent nu alweer 44 dagen onderweg. Veel genieten en dikke kus van Pa en de groetjes ook van Ma xxx -
27 Juni 2006 - 21:05
Aad:
Hele mooie foto's Xander,leuke koekeroe duiven en zeker het landschap echt mooi en dat helemaal alleen,nou ja,af en toe een herteboutje,komt voorbij.Het is maar een kort briefje en ik zou zeggen tot morgen en tot mails gr Aad. -
27 Juni 2006 - 21:14
Rob M:
Hallo X
Heb net je foto's bekeken en krijg nu toch wel een beetje heimwee naar dat mooie land.Jammer dat je niet een stuk van de malt whisky trail kan fietsen want dat is eigenlijk wel iets wat je zou moeten doen als je zo dicht in de buurt bent.Geniet van alle mooie dingen van dit land.
Groeten Rob -
27 Juni 2006 - 21:33
Ramon/Margo:
Hoi Xander,we waren een paar daagjes weg.Wel weer leuk om al die berichtjes en foto's te zien en te lezen.Dus vanaf nu volgen we je met je dag weer hoor.
Genieten hoor en het is zo vrijdag!
Liefs uit Dordrecht.xx -
28 Juni 2006 - 06:12
Hanneke:
Hoi, de foto's zijn wederom prachtig zeg!!! Ook Schotland is dus wel erg mooi. Leuk hé die papagaaienduikers en je kon er toch wel betrekkelijk dichtbij komen. Nou morgen komt Lotte dat is wel lekker gezellig voor jullie tweetjes. Nou het volgende bericht komt weer via de telefoon hoor, dat is toch wel gezelliger, groetjes -
28 Juni 2006 - 07:09
Peter:
He oude fietser nog even door trappen en Lotte is weer bij je , we hebben ze goed verzorgt en kwam niets tekort altans?
Mooi foto's je zal er wel een hoop gemaakt hebben en erg genieten van al die natuur
nou het ga je goed.
Groeten de Pauwtjes -
28 Juni 2006 - 08:37
Peronne:
't Zijn weer schitterende foto's!!!
Ga zo door! -
28 Juni 2006 - 09:28
Arie:
he Xan,
leuk dat die vogels ook zo met oranje mee leven. Heb jij die oranje snavels en pootjes uitgedeeld?
kijk goed uit in het verkeer he, je zou zomaar in slaap kunnen vallen op de fiets, wat een rust. Goed dat er een spiegeltje op je fiets zit dan zie je tenminste nog eens iemand. Wel steeds een ander petje opzetten dan.
Leuk dat je het vervolg van de tocht met Lotte kan doen dan kan je de ervaringen delen en er nog lang over na praten.
Nog veel plezier.
arie en lieneke
28 Juni 2006 - 12:14
Sonja:
net je foto's gezien bij je moeder onder het genot van een uiensoepie, ben nu thuis en kijk nog een keertje op mijn gemak en geniet er opnieuw van.Nog twee nachtjes, dan is Lotte er weer en kunnen jullie samen verder is vast gezelliger.nog een fijne dag en knuffels -
28 Juni 2006 - 15:10
Marianne:
Ha Xander!
Ze zijn weer mooi zeg, de foto's! Fijn dat alles nog steeds goed gaat, je bent al een eind op weg! Succes verder en geniet ervan!
Groetjes, Marianne