Klein berichtje en foto's.
Blijf op de hoogte en volg Xander
09 Mei 2006 | Nederland, Rotterdam
Groeten,
Xander
10 Mei 2006 - 08:36
Frauke:
leuk klein tentje hoor!! hihi.... moet wel lukken denk ik jullie kennende! -
10 Mei 2006 - 08:39
Frauke:
Natuurlijk ook heel veel succes met je uitdagende fietstocht!!! Vind het wel jammer dat je niet mee gaat met team Fun4life (RoapRun) maar dit is ook super natuurlijk! Dikke kus, heel veel plezier en tot snel weer -
12 Mei 2006 - 07:11
Ray:
He Neefie,
Ik wens je alvast heel veel succes. Maar dat gaat wel lukken.
Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen voor je.
Nou we houden je site in ieder geval in de gaten.
SUCCES!!!!
Groetjes. -
12 Mei 2006 - 10:05
Pieta:
Ha die Xan! Al een beetje meer bibbers? Mooi stukje in de krant! Toy toy toy he en we zullen je volgen vanaf andere plekken op de wereld!
Pieta en Wietse -
13 Mei 2006 - 02:46
Eric Vermeulen:
Xander veel succes gewenst.
13 Mei 2006 - 12:03
Gert En Saskia:
Xander, superveel succes met je tocht. Wij hopen dat de weergoden goed gestemd zijn op jouw route. Heel veel plezier en weinig lekke banden. SUCCES. -
14 Mei 2006 - 08:56
John Van Amelsvoort:
Hoi Xander, heel veel succes vanaf morgen voor de komende 2 maanden. Je bent een grote uitdaging aangegaan en ik weet zeker dat met jouw doorzettingsvermogen je weer heelhuids terug bent op 20 juli. SUCCES!!!!!! -
15 Mei 2006 - 19:26
Maritza:
hoi xander, ik vind heel lief en bijzonder wat je aan het doen bent voor de kinderen van malawi.Ik hoop dat je het haalt.veel succes en kusjes.We zullen iedere dag aan je denken .Maritza