Allemaal op weg naar huis.
Door: Xander,Gerry
Blijf op de hoogte en volg Xander
09 Juli 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen
09 Juli 2006 - 18:28
Aad:
Hallo Lotte en Xander.wel goed van jullie da je op weg bent naar holland dat is pech als je verkeerd fiets,dat levert geen geld op,dat kost je eigen mony dat toetseboord gaat weer lekker af entoe haperen,maar is nog steeds te volgen,volgens mij.wel een verschil bij de chinees eten en nu voor je tentje,over wind gesproken nou hier was hij ook bezig me rozen zijn ook gekortwiekt door de wind,maar ja weet je wat het is met de wind,het waait zo makkelijk weg,het zelfde met zand,graaf een kuiltje gooit het daarin en weg ishet zand.De finale in Berlijn gaat zo beginnen,Frankrijk-Italia,dat kan best is voor Italia winnen worden,beste luitjes nog veel plezier morgen en tot mails,gr Aad Toedeloe.........
09 Juli 2006 - 18:31
Mieke En Bert Uit Een Weer Zonnig Schotland (fort:
Hoi Xander en Lotte
Gister avond had ik een heel verhaal geschreven en toen werd ik eruit gegooid door mijn internet provider , weer een verhaal en weer er uit gegooid, toen heb ik maar opgegeven.
Het stond vol met complimenten, maar bij deze ,Xander je bent GEWELDIG wat jij gepresteerd hebt zullen niet velen je nadoen.
Je mag best heel erg trots op jezelf zijn, Lotte heeft natuurlijk ook haar steentje bijgedragen en wel een heel belangrijke. Ze heeft het toch maar een hele tijd zonder je moeten doen,dat was voor haar ook afzien.Gelukkig zijn jullie nu samen en ook nogeens de laatste miles.
Hoop dat het weer jullie gunstig gezind blijft.
Lieverds, veel sterkte voor morgen, wel te rusten voor straks.
Dikke kus van Mieke en de groeten van Bert. -
09 Juli 2006 - 18:34
Mieke:
Hoi
Ik heb gemerkt dat een gedeelte van de teks wordt weggehapt, er stond nl. Fort William. vreemd
de afgelopen keer zag ik dat ook al, ik dacht dat ik het was maar het is deze "rare" machine.
Daaaaag, maar weer
Mieke -
09 Juli 2006 - 19:27
Peronne:
Het is idd aftellen voor jullie en uiteraard voor ons. Aftellen dat je weer terugbent maar ook aftellen voor onze vakantie. Leuk dat de kaartenaktie geslaagd is.
Have fun! En slaap lekker voor straks. -
09 Juli 2006 - 21:13
Peter Top:
Beste Xander en Lotte, bijna thuis, moet een heerlijk gevoel zijn, nog maar een klein stukje. Fantastisch Xander petje af. Ik ga morgen met vakantie en bem te ver om jullie te verwelkomen. Goede reis nog en tot ziens. Peter -
10 Juli 2006 - 06:14
Hanneke:
Hallo alletwee lekker toch hé al die kaarten, je kan een plakboek mee volkrijgen, ach dan heb ook nog wat te doen als terug bent. Ja joh het gaat er nu om spannen hé, maar we zijn blij als jullie er weer zijn hoor!!! groetjes -
10 Juli 2006 - 09:02
Petra Verweij:
Jeetje wat vliegt de tijd; ik krijg nog steeds kippenvel als ik denk aan je vertrek hier vanaf het plein. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat ik, doordat ik donderdag 20 juli op vakantie ga, er niet bij kan zijn wanneer jullie weer binnen gehaald worden. Ik ben ervan overtuigd dat het wederom groots zal zijn en dat velen jullie zullen verwelkomen. Ik vind het een geweldige prestatie die je neerzet en kom je zeker even opzoeken wanneer ik weer terug ben van vakantie.
Geniet nog lekker van die laatste dagen!!
Dikke koes,
Petra!!