Foto's van Maandag.....
Door: Xander
Blijf op de hoogte en volg Xander
23 Mei 2006 | Duitsland, Berlijn
Vandaag laat vertrokken, dit door de storm en regen. hoopte dat het wat minder zou worden. Ook had ik weer, of nog steeds een lekke voorband. Heb in Gluckstad ook nog een nieuwe regenjas gekocht. Appeltejes groen, om maar bij de kleur van mijn overhemden te blijven van FACG. Veel keus had ik niet. Bruin/oranje was de andere kleur. De bossen was zwaar maar , zeker de moeite waard.
Nog even voor Klaasenwaas!!! Gewoon door de afzetting fietsen in de bossen bij Hemmoor. Met de fiets kan dat. Super mooi!!! Niet omrijden dus!!!
nog even een wat informatie ik zit nu op 5km
afstand van Busum,heb dus 76km gefiets.Ik
sta met mijn tentje tussen een schuur en een caravan in lekker beschut en nu eens uit
de wind, ik heb net de kok gesproken een fors persoon, ik vroeg hem kun je iets lekkers voor mij maken ik heb wel trek in iets, zijn antwoord was kijk maar naar mij dan komt het wel goed.
Groeten en tot snel weer,
Xander,
Peronne:
't Zijn wel supermooie foto's hoor! -
23 Mei 2006 - 14:53
Sonja/nigel:
houden je nog steeds in de gaten,leuk die foto's elke dag, net of we zelf een beetje op reis zijn.groetjes -
23 Mei 2006 - 15:03
Aad Van Dijk:
je bof toch maar weer,dat je dor het mooie bos mag fietsen,hij slaat weer een letter over dat komt door de beveiliging norton maar verders houd vol,gr Aad. -
23 Mei 2006 - 15:05
Aad Van Dijk:
23 Mei 2006 - 15:20
Pa&ma.:
wat een schitterende foto,s geweldig Xan fijn dat je hier zo van geniet. groetjes en liefs,
pa en ma. -
23 Mei 2006 - 15:28
Mieke En Bert Uit Schotland:
Hoi Xander
Goh, dat was zeker even doortrappen in het bos, wat een weg!Weer lek gereden, ja daar wordt je zeker ook een beetje nuts van. De foto's zijn erg mooi en het lijkt wel mooi weer!!!
Het was zeker te laat voor jou gister avond, ik realiseerde me te laat dat het 1 uur vroeger is op het continent, dus jij sliep waarschijnlijk al.
Ook realiseerde ik me dat ik een taalfout gemaakt had, verbaasd is met een D inpl. van met een T.
Ja ..soms maak ik fouten in het Nederlands, dat komt omdat ik het zo weinig schrijf, dus dit is voor mij weer een goede oefening.
Bij ons heeft het ook lekker geregend afgelopen nacht ook weer verse sneew, alleen op de bergen maar, het is ineens weer koud. Ik hoop dat het weer beter wordt, zeker als jij komt want het kan behoorlijk koud zijn op de Shetlands.
Lieve jongen, veel sterkte voor morgen, dikke kus van Mieke en de groeten van Bert. -
23 Mei 2006 - 15:51
Karin (BSR):
Hoi Xander,
Je bent lekker bezig! Hardstikke goed hoor. Net als alle anderen denken we regelmatig aan je. Ik zal een "call" maken voor goed weer, wie weet helpt het!!! Succes! Karin -
23 Mei 2006 - 19:34
Oscar (vriend Van Elga):
Hey kerel, Geweldige actie. Zet door. Volgende keer ga ik met je mee! Zorg ervoor dat je van ieder moment geniet!!! Suc6 Oscar -
23 Mei 2006 - 19:59
Sibilla:
He KANJER
Ik geniet met jou mee als ik jou foto"s bekijk.
Dit vergeet jij nooit meer
Liefs Sibilla -
23 Mei 2006 - 20:07
Lotte:
Mooi hoor........
Leuk dat ik je net effe sprak ,slaap lekker en hoor je morgen weer...Lotte -
23 Mei 2006 - 20:19
Ed:
gaaf man zoo in het bos sterkte voor morgen gr van bri -
23 Mei 2006 - 23:04
Yvonne (vanuit Canada):
Hallo Xander,
Grandioos dat je dit doet. Ik wens je veel sterkte en succes op deze reis. Groetjes Yvonne -
24 Mei 2006 - 05:53
Arie:
he Xander,
ik heb net in de krant gelezen dat ze in Duitsland in de bossen op zoek zijn naar een beer. Dus wees gewaarschuwd. Zet een Oranje petje op, of zouden ze je dan ook afschieten met het WK in het verschiet ???
Wel een Gluck dat die stad er was en dat ze ook nog jassen hadden. was de andere inmiddels opgelost door al het water?
Volgens mijn info ligt Busum in de buurt van Hilversum, weet je zeker dat je de goede kant op gaat ??
groeten.
Arie -
24 Mei 2006 - 11:22
Carola:
Hi Xander, wat een mooie foto's zeg, dat doe je ook nog even tussendoor :-). Goed om te lezen en te zien dat je het naar je zin hebt! Ik hoop voor jou dat het weer een stuk beter wordt. Grtn voor vandaag :-) -
24 Mei 2006 - 13:54
Het Keukenteam:
Hoi Xander,
Houd je het een beetje droog? :) Wat kom je door een mooie omgeving heen gefietst. Ook leuk om al die mooie foto's te zien. Nog veel succes en hopelijk krijg je beter weer.
De groeten van heel het keukenteam en van Dr. Luten. -
24 Mei 2006 - 18:46
Mirelle:
Een appeltjes groene regenjas!!!!!???? geintje! Wat moet jij op je kiezen bijten af en toe met dat heerlijke weer! Het ziet er wel knus uit zo bij je tentje maar wel back to basic. Het weer moet gewoon beter worden maar daar gaan we met z'n allen voor duimen! Nou zet m' op en veel succes verder en geen lekke banden meer.