Mooi weer vandaag.
Door: Xander,Gerry
Blijf op de hoogte en volg Xander
14 Juli 2006 | Verenigd Koninkrijk, Lincoln
14 Juli 2006 - 07:07
Meeting & Events:
de laatste loodjes, je bent er bijna! We zijn heel benieuwd naar alle verhalen. Geniet nog lekker van de omgeving en de buitenlucht want straks zit je weer heerlijk de gehele dag in de airco.
Tot volgende week! -
14 Juli 2006 - 07:25
Aad:
Hallo kilometers eeters,ik dacht nou die zij het vervolg van gisteravond 22.00 uur vergeten of hebben de eigen verslapen,maar je gaat goed met de km,en ook de opbrengst van uit de hal dat fietsen levert aardig wat op,jullie zullen doorgaan tot dat je thuis bent,je moet anders mist jullie de ontvangst,dat mag niet hoor,nu luitjes ga door zo en tot de volgende mail.Gr uit Zwijnestrasse toedeloe. -
14 Juli 2006 - 08:21
Peter:
He Xander we hebben op hier een driewieller voor je staan om af te kikken
je zal wel een mooie tijd achter je hebben
waar je nog lang naar terug zal kijken, alles goed met Lotte??
Dat is samen toch erg leuk
Als jou benen net als die van mij voelen kom dan maar snel.
geniet nog maar lekker.
Groete de Pauwtjes
twiet twiet -
14 Juli 2006 - 08:21
Wubbo Tempel:
Beste Xander, je kent me niet (partner van Unilever-collega) maar ik heb met belangstelling en bewondering je avionturen gevolgd. Wij willen zelf de trip ook ooit maken, vandaar. Vraag, hoe kan ik aan de Hunter Trust geven.
14 Juli 2006 - 14:01
Eve En Angelina:
He Xander en Lotte. We hebben ons gisteren flink in het zweet gefietst voor je project. Maar het was het weer waard, er zijn weer veel Euries gescoord! Onze fiets was lang niet zo comfortabel als jullie fietsen. Eve heeft nog zadelpijn, maar ja daar zit ook helemaal geen vlees alleen maar bot. Een beetje vette kont heeft toch nog voordelen want ik heb helemaal geen last hihi. Natuurlijk staan wij er donderdag ook, ik (A) ben wel vrij maar kom er echt voor terug. Begrijp dat er Afrikaanse lunch is maar daar zijn jullie toch niet helemaal heen gefietst..... Nou je ziet het de vrijdagmiddag lol. Fijn weekend en nog ff volhouden. PS Xander doen jouw botjes al pijn, want als wij achter je aanrennen op het strand zien wij geen vet zitten. Tot donderdag! Groetjes -
14 Juli 2006 - 15:42
Elly En Willem Gudden:
Dag Xander,
Knap hoor, de hele Noordzeeroute in een keer fietsen. Wij hebben een stukje gedaan van 1100 km en je zat telkens net een paar dagen voor ons.
Hou vol! -
15 Juli 2006 - 18:25
Yvonne, Canada:
Hoi Xander,
Lots of strenght for the last leg of the race.
You should be proud of yourself, I am.