Fiets en wandelbeurs Amsterdam.
Blijf op de hoogte en volg Xander
19 Februari 2006 | Nederland, Rotterdam
Zondag 19 februari 2006 naar de fiets en wandelbeurs in de Rai in Amsterdam geweest. Veel mooie en leuke dingen gezien op de beurs. Heb een mooi boek gekocht van een verslag van de North Sea Cycle Route. Het heet Met Uitzicht op Zee, geschreven door Monique Fakkeldij & Floris de Jong. Het boek heeft 244 bladzijden van 14 bij 21 cm. met meer dan 300 vaak bladvullende kleurenfoto's. Ik heb ook even met Floris de Jong en Dirk Sparreboom gesproken over de monster tocht. Hun advies was, geniet in het bijzonder van Noorwegen en maak de kilometers in Nederland, Duitsland en Denemarken. Noorwegen is super gaaf maar, verraderlijk zwaar op sommige stukken. Er zijn wegen van rul zand met grote keien die niet te berijden zijn. Zeker niet als het geregend heeft. Ik weet dus wat mij te doen staat! De trainingen kunnen beginnen! Zondag 12 maart staat er een mooie training op het programma. Ik fiets dan mee met http://www.teamfun4life.com het Roparun team uit Zwijndrecht waar ik vorig jaar mee gelopen heb van Parijs naar Rotterdam. Zij trainen 4 maart van Antwerpen naar Barendrecht over een kleine 120 km. Ik fiets dan mee als kaartlezer om de route te bepalen van de lopers. Dit zijn leuke trainingen voordat ik wegga! Kan ik vast wennen aan de zadelpijn (ha ha au, moet er nog niet aan denken).
Groeten,
Xander
21 Februari 2006 - 08:21
Tiny Wapenaar:
Hoi Xander,
Die zadelpijn zal bij jou wel meevallen. Dat boek wil ik nog wel een keer inzien, met al die foto's.
Heb ik een beetje idee wat je allemaal gaat zien en meemaken.
Groetjes, Tiny -
23 Februari 2006 - 10:42
Brigitte Goderie (JVR Audiovisual):
Beste Xander,
Een prachtig & sportief initiatief. Wij wensen jou heel veel succes, veel fietskracht en uiteraard ook veel plezier. Geniet van deze uitdaging!
Tijdens jouw tocht willen wij jouw collega Peter zeker ondersteunen en jij kunt op sponsoring van ons rekenen.
Het JVR team!